Kövess minket!
  
     

A hőmérsékletmérés sosem volt még ilyen egyszerű!

A hőmérsékletmérés sosem volt még ilyen egyszerű!
2020, február 28.

hőmérsékletmérés egy magánember számára csupán a kinti időjárás mérésére korlátozódik, ám a nagyobb cégek és a komolyabb éttermek tudják, hogy az ételek, a hűtők és az adalékanyagok hőmérséklete mennyire fontos. A hőmérsékletmérés számos eszközzel megvalósítható üzemi szinten, mivel szerencsére a termékskála igen széles. Léteznek általános maghőmérők, HACCP konform mérők, referencia hőmérők, infrás és többfunkciós hőmérők is. Ezekkel a különböző alapanyagok, levek, húsok sütés előtti, közbeni és elkészült állapotban való belső és külső hőmérsékletét ellenőrizhetik a szakemberek.

A különböző ételek hőmérséklete mellett azonban számos eszköz vagy felszerelés hőmérsékletének ellenőrzésére is olykor szükség van. Ezeket a hőmérsékletméréseket hűtőmérőkkel, levegő mérőkkel, felületi hőmérőkkel, érzékelőkkel és más hőelemes műszerekkel végzik. Azokban az üzemekben és konyhákban, ahol ilyen hőmérsékletméréseket végeznek, rendszerint tartanak olajmonitort, sómérőt, pH mérőt, relatív páratartalom mérőt, refraktormétert és más adatgyűjtő eszközöket is.

A hőmérséklet méréssel készülnek el a legfinomabb ételek

Azok a húsüzemek, konyhák és hűtők, tároló egységek, amelyeken rendszeresen végeznek hőmérsékletmérést, sokkal nagyobb hatékonysággal szolgálhatják ki ügyfeleiket, magasabb minőséggel. A megfelelő szoftveres háttérrel, a jó termosztátokkal és a különböző kiolvasó szettekkel kiegészítve pedig gyerekjáték lesz a hőmérsékletmérés, az adatgyűjtés és annak feldolgozása. A minőségi termékek pedig több elégedett vásárlót, több és pozitívabb vásárlói visszajelzést és magasabb profitot jelentenek a vállalkozásoknak.

A LEOTRADE Műszaki Szolgáltató és Kereskedelmi Bt. jóvoltából most akárki beszerezheti cége számára a szükséges mérőműszereket és kiegészítő termékeket. Kedvező áron, állandó akciók mellett, széles áruválasztékkal várják az érdeklődők megkeresését a +36 1 221 5528-as telefonszámon vagy az info@leotrade.hu e-mail címen. Weboldalukon pedig megtekinthetőek az általuk forgalmazott teremékek is, a www.leotrade.hu webcímen.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
iparimelyhuto˜2
Mélyhűtők a cukrásziparban

Az édességeket, fagylaltokat, pohárkrémeket, süteményeket és tortákat gyártó létesítményekben elengedhetetlen a nyersanyagok, alapanyagok és díszítőanyagok szakszerű tárolása. Hiszen egy forró...

Close