Kövess minket!
  
     

A hűtőkamra kialakításának szempontjai

A hűtőkamra kialakításának szempontjai
2014, június 3.

Vágóhidak, szupermarketek, cukrászüzemek és húsfeldolgozó üzemek elengedhetetlen helyisége a hűtőkamra, amely valójában egy szoba, ami olyan, mintha hűtőbe sétáltunk volna. Mindez fontos a szakszerű tárolás miatt.

Az ilyen hűtőkamrákat mindig úgy építik és alakítják ki, hogy megfejeljenek az előírásoknak, mind higiéniai, mind pedig műszaki követelményeknek, valamint az EU szabványoknak. A hűtőkamrák poliuretán habszendvics panelekből készülnek, illesztésük hőhíd-mentes, porszórt vagy rozsdamentes, mely nem csak esztétikai szempontból, de a hő tartása miatt is fontos. A kamrák alja minden esetben hőszigetelt és csúszásmentes aljzat.

A hűtőkamrák ajtaja rozsdamentes vagy porszórt, nagyon fontos a fűtött tokszerkezet, és a megfelelő illeszkedés, hiszen ez tartja a hőt, nyitáskor és becsukáskor is figyelni kell arra, hogy megfelelően illeszkedjen.  A hűtéstechnika pedig hagyományos hűtőaggregátoros berendezés lehet, de ha költségkímélőbb módszert szeretnénk, a megfelelő teljesítményű és minőségű split-rendszerű hűtő aggregát a megfelelő választás.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
haztartasimelyhuto˜2
Disznóvágás után

Noha a vegetáriánus életmódnak egyre több követője lesz, sokan talán nem rokonszenveznek ezzel az életstílussal, vagy csak túlságosan is szeretik...

Close