Kövess minket!
  
     

Az üvegtetős fagyasztóládák

Az üvegtetős fagyasztóládák
2014, június 3.

Akiknek nincs kertes házuk, esetleg az állattenyésztés és az állatok leölése nagyon messze áll tőlük, gyakran szupermarketekben szerzik be a vacsorára szánt mirelit, gyorsfagyasztott félkész termékeket, melyeket aztán otthonukban készítenek el a családjuknak.

A szupermarketekbe lépve egyből felismerhetjük a mélyhűtőket, ugyanis ezek az üvegtetős fagyasztóládák nem csak egy féle dolgot rejtenek. Mindegyik fagyasztóláda más nemű terméket rejt: az egyikben hasábburgonya, a másodikban fagyasztott zöldségek, a harmadikban halak, a negyedikben szeletelt húsok, az ötödikben pedig jégkrémek várják, hogy asztalunkra kerülhessenek vacsora vagy desszert gyanánt.

Az üvegtetős fagyasztóládák kialakításakor elsődleges szempont a könnyű megközelíthetőség, nagy űrtartalom, egyszerű nyitás-zárás, könnyű tisztíthatóság, a környezetünk védelme, továbbá az is, hogy az erre kihelyezett szakember, vagy felelős munkatárs mindig szemmel tudja tartani a termékek szavatossági idejét, és a fagyasztóláda zavartalan működését.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
huto˜kamra2
A hűtőkamrákról általában

A hűtőkamrákra szükség van mindenhol, ahol élelmiszereket állítanak elő vagy tárolnak, gyárakban, vágóhidakon, üzemekben, hűtőházakban, szupermarketekben, éttermekben. Természetesen a hűtéstechnika...

Close