Kövess minket!
  
     

Disznóvágás után

Disznóvágás után
2014, június 3.

Noha a vegetáriánus életmódnak egyre több követője lesz, sokan talán nem rokonszenveznek ezzel az életstílussal, vagy csak túlságosan is szeretik a magyaros ételeket, vagy a hagyományos fogásokat egy ilyen szemléletváltáshoz. Azok pedig, akiknek farmjuk van, esetleg sertéseket tartanak, elképzelhetetlen lenne egy olyan táplálkozás, amiben nem szerepel hús.

A disznótor általában jelentős eseménynek minősül, melyen a baráti és a családi összejövetel is helyet kap, de a felhalmozódott húsmennyiséget – ha nem kívánjuk füstölési eljárással tartósítani – mindenképpen célszerűen kell tárolni.

A háztartási mélyhűtők kialakításakor a gyártók rengeteg szempontot figyelembe véve alkotják meg a mélyhűtőket, hogy például disznóvágás után is kényelmesen bepakolhassuk a húst a mélyhűtőkbe, amely egész évben biztosítja számunkra a fagyasztott, félkész ételeket, és megannyi családi ebéd kellemes menüjét.

Azonban mindig ügyeljünk a háztartási mélyhűtő megfelelő hőfokára és a hús szakszerű tárolására!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
haztartasimelyhuto˜1
Termésünk fagyasztása

Akiknek kertes házuk, esetleg farmjuk, gyümölcsöskertjük, vagy gyümölcsfáik vannak, és szeretettel gondozzák a természet által kreált étkeket zöldségek és gyümölcsök...

Close