A hűtőkamrákra szükség van mindenhol, ahol élelmiszereket állítanak elő vagy tárolnak, gyárakban, vágóhidakon, üzemekben, hűtőházakban, szupermarketekben, éttermekben. Természetesen a hűtéstechnika nem csak az italok és az életek hűtésére szolgál, hanem megvédi a szennyeződésektől, a hőségtől, a kártékony rovaroktól és rágcsálóktól, továbbá megőrzi az élelmiszerek frissességét. A hűtéstechnikának kiemelt szerepe van még a gyógyszeriparban és a gyógyítás területein is. A hűtőkamrák kialakításakor [...]
Kövess minket!
Friss Hírek
- A hőmérsékletmérés sosem volt még ilyen egyszerű!A hőmérsékletmérés egy magánember számára csupán a kinti időjárás mérésére korlátozódik, ám a nagyobb cégek és a [...]
- Mélyhűtők a cukrásziparbanAz édességeket, fagylaltokat, pohárkrémeket, süteményeket és tortákat gyártó létesítményekben elengedhetetlen a nyersanyagok, alapanyagok és díszítőanyagok [...]
- Az üvegtetős fagyasztóládákAkiknek nincs kertes házuk, esetleg az állattenyésztés és az állatok leölése nagyon messze áll tőlük, [...]
- A hűtőkamrákról általábanA hűtőkamrákra szükség van mindenhol, ahol élelmiszereket állítanak elő vagy tárolnak, gyárakban, vágóhidakon, üzemekben, hűtőházakban, [...]
- A hűtőkamra kialakításának szempontjaiVágóhidak, szupermarketek, cukrászüzemek és húsfeldolgozó üzemek elengedhetetlen helyisége a hűtőkamra, amely valójában egy szoba, ami [...]
Vágóhidak, szupermarketek, cukrászüzemek és húsfeldolgozó üzemek elengedhetetlen helyisége a hűtőkamra, amely valójában egy szoba, ami olyan, mintha hűtőbe sétáltunk volna. Mindez fontos a szakszerű tárolás miatt. Az ilyen hűtőkamrákat mindig úgy építik és alakítják ki, hogy megfejeljenek az előírásoknak, mind higiéniai, mind pedig műszaki követelményeknek, valamint az EU szabványoknak. A hűtőkamrák poliuretán habszendvics panelekből készülnek, illesztésük hőhíd-mentes, porszórt vagy rozsdamentes, mely [...]