Kövess minket!
  
     

Mélyhűtők a cukrásziparban

Mélyhűtők a cukrásziparban
2014, június 3.

Az édességeket, fagylaltokat, pohárkrémeket, süteményeket és tortákat gyártó létesítményekben elengedhetetlen a nyersanyagok, alapanyagok és díszítőanyagok szakszerű tárolása. Hiszen egy forró nyári napon nincs is jobb egy hűsítő fagylaltkehelynél, a vasárnapi program a családdal is lehet egy közös sütizés, randevúnak pedig romantikus hely lehet egy cukrászda.

Akár a cukrászat mögött van a cukrászüzem, akár nem, mélyhűtőkre mindig szükség van. Legyen szó a fagylaltokról, vagy csak az alapanyagról, amivel díszíteni csak a megfelelő hőfokon lehet, esetleg pohárkrémekről, amiknek szintén kényes a megdermedési idejük. Mindezek értelmében a cukrászüzemekben hatalmas szükség van a megfelelő mélyhűtésre.

A hűtőpultok, ahol a fagylaltok repertoárját és a sütemények kínálatát tekinthetjük meg, szintén egyfajta hűtők, amelyek nem csupán hűtenek, de védik az édességeket a szennyeződésektől, a rájuk szálló rovaroktól is.

A cukrászdákban dolgozóknak kiemelten fontos figyelnie a hűtők hőfokára, hiszen a nem megfelelő hűtés esetén elolvadhatnak az édességek, amely esztétikai, de kár egészségügyi szempontból is igen nagy problémát okozhat.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
iparimelyhuto˜1
Az üvegtetős fagyasztóládák

Akiknek nincs kertes házuk, esetleg az állattenyésztés és az állatok leölése nagyon messze áll tőlük, gyakran szupermarketekben szerzik be a...

Close