Kövess minket!
  
     

Termésünk fagyasztása

Termésünk fagyasztása
2014, június 3.

Akiknek kertes házuk, esetleg farmjuk, gyümölcsöskertjük, vagy gyümölcsfáik vannak, és szeretettel gondozzák a természet által kreált étkeket zöldségek és gyümölcsök formájában, biztosan ugyanazt az elvet vallják, hogy a betakarítás a legfontosabb dolog az évben. Ahogy a zöldségek érnek, úgy szüretelik le, tisztítják és mossák meg, hogy utána elhelyezzék a családi mélyhűtőbe, hogy télre is legyen mindig egy kis hazai.

Ezek a háztartási mélyhűtők általában nagyobb űrtartalmúak, hogy a betermelést követően mindenféle zöldséget fajtákra osztva, akár érési sorrend vagy felhasználás szerint elraktározhassunk. Különböző nagyságú polcok, fiókok segítenek a rendszerezésben és a pakolásban, továbbá a mélyhűtő tisztán tartásában.

Mint minden háztartási gépezettel kapcsolatban, így a mélyhűtők estében is van néhány dolog, melyekre érdemes odafigyelnünk. A hőfok szabályzót mindig tartsuk figyelemmel, tartsuk be az előírt hőfokot és ellenőrizzük rendszeresen, ugyanis egy esetleges meghibásodás esetén nem csak a mélyhűtőnk, de a benne tárolt zöldségek, gyümölcsök is kárát láthatják!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
egyebmelyhutok2
A sokkoló hűtők előnyei

Rohanó világunkban gyakran nem jut időnk, vagy nincs energiánk hosszú órákat tölteni a konyhában az ebéd vagy a vacsora elkészítésére....

Close